Notlar

ÖNEMLİ: Sefer iptal ve değişiklikleri hakkında güncel bilgilerin iletilebilmesi amacıyla, biletleme aşamasında cep telefonu numarasının doğru kaydedilmesi önem arz etmektedir.

Güncel Feribot seferleri için 0850 222 44 36 ve 444 44 36 numaralı telefonla irtibat kurabilirsiniz.

  • Bölgemizde hava ve deniz koşulları gün içerisinde dahi değişim gösterebildiğinden, misafirlerimizin konforlu bir yolculuk yapabilmelerini sağlamak üzere olumsuz hava koşullarında planlı seferler seyahat başlangıcından önce iptal edilmektedir. Teknik arıza, doğal afet, olumsuz hava ve deniz koşuları vb. elde olmayan nedenlerle tarifelerin uygulanmasında yaşanan gecikmeler veya seferlerin iptal edilmesi nedeniyle oluşabilecek maddi manevi zararlar tarafımızca karşılanamamaktadır. Bu durumlarda bilet ücretinin tamamı kesintisiz olarak misafirlerimize iade edilir.
  • Sefer başına deniz otobüslerimizde kabul edilen bisiklet sayısı 3 adet ile sınırlı olup bisiklet için ücret alınmamaktadır. Deniz otobüslerine seyir emniyeti açısından motosiklet alınamamaktadır.
  • Evcil hayvanlar, deniz otobüsü yolcu salonlarında sahibinin yanında kafes içerisinde ve seyir süresinde kafesinden çıkarılmamak kaydıyla taşınmaktadır. Görme engelli misafirlerimize eşlik eden eğitimli rehber köpekler yolcu salonlarında seyahat edebileceklerdir.
  • Deniz otobüslerimizde sigara ve diğer tütün mamüllerinin kullanılması yasaktır, sigara içme alanı bulunmamaktadır.

Son Güncelleme Saati: 19 Temmuz 2024 17:42:14

Didim - Turgutreis - Bodrum

Feribot Kalkış Noktaları

         

Bölgemizde hava ve deniz koşulları gün içerisinde dahi değişim gösterebildiğinden, misafirlerimizin konforlu bir yolculuk yapabilmelerini sağlamak üzere olumsuz hava koşullarında planlı seferler seyahat başlangıcından önce iptal edilmektedir. Teknik arıza, doğal afet, olumsuz hava ve deniz koşulları vb. elde olmayan nedenlerle tarifelerin uygulanmasında yaşanan gecikmeler veya seferlerin iptal edilmesi nedeniyle oluşabilecek maddi manevi zararlar tarafımızca karşılanamamaktadır. Bu durumlarda bilet ücretinin tamamı kesintisiz olarak misafirlerimize iade edilir.


Didim KALKIŞ
Turgutreis KALKIŞ


Yükleniyor Lütfen Bekleyiniz

HAT BİLGİSİ

Hat No: 0-1 - Didim - Turgutreis - Bodrum

GÜZERGAH : Didim - Turgutreis - Bodrum

Hat Uzunluğu : 34





MUTTAŞ

Muğla Büyükşehir Belediyesi İştirakidir.

MUTTAŞ © 1991 - 2024

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticari İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş.